Υπηρεσίες

Προσώπου

προσωπο

από 250

προσωπο

επικοινωνήστε μαζί μας

προσωπο

από 30

προσωπο

από 40

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ ή πιο σωστά η μικροχρωμάτωση (micropigmentation), είναι μια αισθητική ειδικότητα που στόχο έχει την διόρθωση, τον καλλωπισμό και την δημιουργία ισορροπίας ατελειών με ημιμόνιμο τρόπο,

Πραγματοποιείται από την κυρία Αννα Τζομάα μια Καταξιωμένη Αισθητικός με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της ομορφιάς ,και ειδικότερα στο ημιμόνιμο μακιγιάζ.

Ημιμόνιμο μακιγιάζ γίνεται με τη μέθοδο της μικρό χρωμάτωσής Micro pigmentation η οποία δεν πρέπει να συσχετίζεται με δερματοστιξία TATTOO κυρίως λόγω Μονιμότητας και εξοπλισμού.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ μπορεί να αντικαταστήσει εν μέρη η πλήρως το συμβατικό μακιγιάζ και είναι ιδιαίτερα σημαντικό για γυναίκες:

 • Που επιθυμούν να τονίσουν την φυσική ομορφιά τους
 • Γυναίκες πολυάσχολες που δεν έχουν χρόνο για το καθημερινό τους makeup αλλά ούτε και την ικανότητα για ένα ωραίο μακιγιάζ
 • Άτομα με ολική αλωπεκία .
 • Άτομα που έχουν ατέλειες στο πρόσωπό τους
 • Άτομα που είναι αλλεργικά σε καλλυντικά προϊόντα
 • Και άτομα που δυσκολεύονται στην περιποίηση τους λόγω όρασης.
 • Περιοχές που εφαρμόζεται η μέθοδος αυτή είναι η περιοχή των φρυδιών με την τεχνική ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΑ Hair Stroke που είναι ο σχεδιασμός μεμονωμένων τριχών που μιμούνται τις φυσικές μας, για ένα αποτέλεσμα εντελώς φυσικό.

Για πιο καλοσχηματισμένα χείλη. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών είναι ιδανικό για άχρωμα ή ασύμμετρα χείλη και για όσους θέλουν να τονίσουν φυσικά τα χείλη τους. Λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ ματιών τονίζει φυσικά το σχήμα των ματιών σας και είναι ιδανικό για να διορθώσουμε μικρά ή καθοδικά μάτια αλλά και για όσους έχουν αραιές βλεφαρίδες. Επιπλέον, είναι μια πολύ καλή λύση για όσους έχουν δυσκολία ή αλλεργία στην χρήση καλλυντικών.

Ενημερωθείτε για τις

Δερμοαπόξεση

Η Δερμοαπόξεση Διαμαντιού (Diamond Dermabrasion) είναι ότι πιο καινοτόμο έχει να παρουσιάσει σήμερα ο χώρος της δερμοαπόξεσης προσφέροντας σημαντική αλλαγή στην όψη και στην υφή της επιδερμίδας με τον πιο φυσικό και φιλικό προς το δέρμα τρόπο. Είναι κατάλληλη για όσους αναζητούν εναλλακτική λύση σε σχέση με τις επεμβατικές μεθόδους και θέλουν τέλεια και άμεσα αποτελέσματα σε προβλήματα ξηρότητας, γήρανσης, ακμής, υπέρχρωσης, κηλίδες, και φθορά από έκθεση στον ήλιο.

Με την Δερμοαπόξεση Διαμαντιού (Diamond Dermabrasion) το δέρμα απολεπίζεται χρησιμοποιώντας μία ράβδο με μύτη από διαμάντι, μέσω συνεχόμενου καθαρισμού (scrubbing) και αναρρόφησης (vacuuming) σε όλη την επιφάνεια του δέρματος του προσώπου, λαιμού, χεριών κτλ. Η θεραπεία ενδείκνυται και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα. Είναι αναμφισβήτητα ανώδυνη και επιτρέπει την θεραπεία χωρίς την χρήση κάποιου αναισθητικού. Δεν υπάρχουν κρύσταλλοι ή άλλα λειαντικά μέσα τα οποία μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες ή έντονους ερεθισμούς

Μια αποκλειστική θεραπεία της GUINOT που ομορφαίνει και αναζωογονεί εντυπωσιακά την επιδερμίδα.

Πριν από τη θεραπεία θα σας εξετάσει η αισθητικός μας για να προσδιορίσει τους δικούς σας στόχους ομορφιάς και να εξατομικεύσει τη θεραπεία.

Υπάρχουν 8 διαφορετικές μέθοδοι ανάλογα με τον επιλεγμένο στόχο ομορφιάς:

 • Ενυδάτωση
 • Εξισορρόπηση
 • Μειώση ρυτίδων
 • Αντιγήρανση Age Logic
 • Θρέψη
 • Λάμψη
 • Καταπράυνση
 • Προετοιμασία / Αποκατάσταση μετά τον ήλιο

Με την ηλικία, η δραστηριότητα των κυττάρων της επιδερμίδας ελαττώνεται.

Τα κύτταρα χάνουν την ενέργειά τους και ανανεώνονται πιο αργά, η σύνθεση των ελαστικών ινών επιβραδύνεται, και εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια της ηλικίας. Αυτή η κατοχυρωμένη θεραπεία ανανεώνει το πρόσωπο, επαναφέροντας την ενέργεια των κυττάρων στα επίπεδα μιας νεότερης επιδερμίδας. Η μοναδική διαδικασία ιονισμού επιτρέπει την ταχεία διείσδυση των ενεργών συστατικών για εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η θεραπεία HYDRADERMIE JEUNESSE ολοκληρώνεται με ένα απολαυστικό χαλαρωτικό μασάζ, που αφήνει το πρόσωπο ξεκούραστο και την επιδερμίδα να ακτινοβολεί. Με αποτελέσματα εφάμιλλα της αισθητικής χειρουργικής, η θεραπεία HYDRADERMIE JEUNESSE αναζωογονεί ορατά την επιδερμίδα.

 

 

Στο χώρο μας παρέχουμε μηχανήματα καινούργιας τεχνολογίας – Αισθητικής Ιατρικής (Διοδικό laser, Ραδιοσυχνότητα, Υπέρηχος, Μεσοθεραπεία, dermopeel κλπ.). Ο συνδυασμός μηχανημάτων laser και άλλων τεχνολογιών, με σκοπό τη φωτοανάπλαση του προσώπου, έχει δώσει ενδιαφέροντα έως εξαιρετικά αποτελέσματα. Επίσης ο χώρος μας διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία και εφαρμόζει ποικίλα συνδυαστικά πρωτόκολλα για πιο άμεσα, εντυπωσιακά, αποτελέσματα.

Η μεσοθεραπεία ειναι η έγχυση συγκεκριμένων ουσιών μέσα στο δέρμα . Αποτελεί ένα καλό όπλο για την πρόληψη και την καταπολέμησή των ρυτίδων. Η μεσοθεραπεία έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στον τομέα της Κοσμητικής Ιατρικής, όπου και εφαρμόζεται για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, για την ανανέωση του προσώπου, για τη σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος κλπ., με αξιόλογα αποτελέσματα.

 

 

Μακιγιάζ

Tα χαρακτηριστικά του προσώπου μιας γυναίκας αναδεικνύονται με το κατάλληλο μακιγιάζ. Όταν η φυσική ομορφιά συμπληρώνεται από το σωστό μακιγιάζ τότε το αποτέλεσμα είναι υπέροχο. Όμως, ακόμα και αν η φύση δεν σας έχει προικίσει με τέλεια χαρακτηριστικά, με το σωστό μακιγιάζ, μπορείτε να τα βελτιώσετε και να τα αναδείξετε κάνοντάς τα να δείχνουν υπέροχα. Το μακιγιάζ εκτός του ότι μπορεί να ομορφύνει ένα πρόσωπο, μπορεί να μας ανεβάσει ψυχολογικά!Δεν χρειάζεται να έχετε τα τέλεια χαρακτηριστικά απλά την διάθεση να ανακαλύψετε τα δυνατά σας σημεία και να τα αναδείξετε με το σωστό τρόπο.

Όσο ξεχωριστή είναι η μέρα του γάμου σας τόσο ξεχωριστό και τέλειο θα πρέπει να είναι το μακιγιάζ σας. Για αυτήν την ξεχωριστή στιγμή στην ζωή σας εμπιστευθείτε την πείρα και το ταλέντο του εξειδικευμένου προσωπικού μας.

Βλεφαρίδες Extension & Lash Lift

Η τοποθέτηση extension βλεφαρίδων κερδίζει διαρκώς έδαφος. Έντονες, πυκνές βλεφαρίδες είναι η νέα τάση που υιοθετείται απ΄όλο και περισσότερες γυναίκες στον κόσμο, καθώς αναδυκνύει το βλέμμα, ενώ αχρηστεύει τη χρήση μάσκαρας.

Η τεχνική Lash Lift με τη χρήση κερατίνης, ανορθώνει τις βλεφαρίδες με φυσικό τρόπο. Οι βλεφαρίδες  αποκτούν την τέλεια καμπύλη με μεγάλη διάρκεια και χωρίς καμία φθορά.

Κλείστε Ραντεβού/Book an Appointment

2310 281013

2310 252295

Σώμα/Body

Μεγάλη γκάμα υπηρεσίων και διαδικασιών περιποίησης σώματος που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Άκρα/Nails

Υψηλών προδιαγραφών υλικά και καταξιωμένες τεχνήτριες για να σας προσφέρουν το καλύτερο και πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Αισθανθείτε...

και με τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας.

Γίνε μέλος/Subscribe

Συμπληρώνοντας το email σου, γίνεσαι μέλος του Θeà beauty club και απoλαμβάνεις μοναδικές προσφορές εντελώς δωρεάν.