Υπηρεσίες

Σώματος

σωμα

από 20

σωμα

από 7

σωμα

Επικοινωνήστε μαζί μας

σωμα

από 30

Laser

Τα τελευταία χρόνια τα laser έχουν προοδεύσει με ταχύτατους ρυθμούς ώστε η τεχνολογία αυτή να αποτελεί θεραπευτική επιλογή για την αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Στο χώρο μας υπάρχει δυνατότητα για διοδικό laser αποτρίχωσης τελευταίας τεχνολογίας που μεγιστοποιεί το αποτέλεσμα με μεγάλο προφίλ ασφάλειας και ανεκτικότητας. To Διοδικό Laser έχει κατακτήσει τις θεραπείες αποτρίχωσης παγκοσμίως!

Αποτελεί την ιδανική λύση για την θεραπεία της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας για άντρες και γυναίκες Είναι σημαντικά μειωμένη η αίσθηση του πόνου και δεν έχει χρόνο αποθεραπείας. Εφαρμόζεται και σε μαυρισμένο δέρμα, κάτι που δεν γίνεται με άλλες μεθόδους. Είναι το ταχύτερο σύστημα αποτρίχωσης με ταχύτητα σάρωσης 20hz. Τα λέιζερ Αλεξανδρίτη έχουν μέχρι 5hz. Παράγει μεγάλο μήκος κύματος 810nm που οδηγεί σε μεγαλύτερη διείσδυση των ακτίνων στο δέρμα. O Αλεξανδρίτης έχει 755nm. Επιτρέπει στο φως να διεισδύει βαθύτερα στο δέρμα και είναι ασφαλέστερη από άλλα λέιζερ, επειδή μπορεί να αποφύγει την χρωστική ουσία της μελανίνης στην επιδερμίδα του δέρματος.

Κάθε θύλακας κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής του διανύει 3 φάσεις. Η δέσμη laser επηρεάζει το θύλακα μόνο κατά την διάρκεια της πρώτης φάσης (αναγενές στάδιο). Καθώς οι υπόλοιπες τρίχες εισέλθουν στο παραπάνω στάδιο,τότε μόνο γίνεται εφικτή η καταστροφή τους. Για αυτό το λόγο, οι συνεδρίες πρέπει να συνεχίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα έως ότου όλες οι τρίχες διανύσουν το πρώτο στάδιο. Κλινικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι απαιτούνται άνω των 4 συνεδρίων με χρονικά μεσοδιαστήματα από 1 έως 3 μήνες.

Αποτρίχωση

Αποκτήστε ένα βελούδινο δέρμα, καθαρό και sexy χωρίς την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Η αποτρίχωση με κερί στο χώρο μας γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό, κάτω από αυστηρές συνθήκες υγιεινής.

Είναι μια μόνιμη αποτρίχωση βασιζόμενη στην μέθοδο της θερμόλυσης καταστρέφοντας ριζικά τον θυλακα  της τρίχας, πραγματοποιείται συνήθως στις μικρές περιοχές όπως πρόσωπο, λαιμό και γύρω από τις θηλές. Είναι η μοναδική μέθοδος πού εξαλείφει και τις λευκές-ξανθιές τρίχες. Η αποτρίχωση με την μέθοδο της θερμόλυσης γίνεται από αισθητικό με μεγάλη εμπειρία, κάτω από αυστηρές συνθήκες υγιεινής.

Είναι εξαιρετική μέθοδος για την αφαίρεση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας στο πρόσωπο, στην κοιλιά, στο στήθος και γενικά σε μικρές περιοχές.

Το αποτέλεσμα της αποτρίχωσης με κλωστή έχει μεγαλύτερη διάρκεια από κάθε άλλο είδος μη μόνιμης αποτρίχωσης. Δεν καταπονείται το δέρμα κατά τη διάρκεια αφαίρεσης των τριχών. Δεν έρχεται το δέρμα σε επαφή με χημικά σκευάσματα αποφεύγοντας αλλεργίες.

Αισθητική Σώματος

Η θεραπεία Lipomassage®, που εφαρμόζεται επιθετικά αλλά επιφανειακά, είναι 100% φυσική και απολαυστική εντελώς ανώδυνη.

 • Δρα απευθείας κατά της κυτταρίτιδας, λειαίνει το φαινόμενο της ‘φλούδας του πορτοκαλιού’ και βελτιώνει ορατά την ποιότητα του δέρματος.
 • Δραστηριοποιείται άμεσα για την αποσυμφόρηση του ιστού, ανανεώνοντας τη φλεβική ροή, αποβάλλοντας τις τοξίνες και αδυνατίζοντας το σώμα.
 • Αποσυμφορεί τον συνδετικό ιστό, ενισχύει την μικρο-κυκλοφορία και μειώνει το οίδημα στα κάτω άκρα.

Το RF+Vacuum+LED διεισδύει στους ιστούς και επιλεκτικά απορροφάται από τα λιποκύτταρα προκαλώντας υγροποίηση του περιεχόμενου λίπους.

Το υγροποιημένο λίπος θα μετακινηθεί προς το διάμεσο χώρο από όπου το ειδικό λεμφικό μηχάνημα το βοηθάει να αποχετευτεί προς το λεμφικό σύστημα.

Αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου και τα τοιχώματα στις λιποκυψέλες γίνονται πιο ελαστικά.

Τα παραπάνω έχουν σαν αποτέλεσμα απώλεια πόντων και λείανση – εξάλειψη της όψης «φλοιού πορτοκαλιού». Θα χρειαστούν 8 συνεδρίες κάθε 2 ημέρες δηλαδή περίπου 4 εβδομάδες για την ολοκλήρωση της θεραπείας. Για τους επόμενους 6 μήνες το αποτέλεσμα καλυτερεύει μήνα με το μήνα. Από τους 6 μήνες ως τον ένα χρόνο χρειάζονται 2 συνεδρίες ακόμη που ολοκληρώνουν τη θεραπεία. Μετά το χρόνο χρειάζονται το λιγότερο μία συνεδρία το τρίμηνο ως και μία συνεδρία το μήνα σαν συντήρηση του αποτελέσματος.

Το Magic Pot αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση για θεραπείες:

 • Κυτταρίτιδας
 • Τοπικού Αδυνατίσματος
 • Επιδερμικής Σύσφιξης
 • Αποτοξίνωσης
 • Ανόρθωσης – Σύσφιξη Στήθους
 • Επιδερμική Χαλάρωση – Ειδικές εφαρμογές στα μπράτσα, στην κοιλιά, στους γλουτούς, στους μηρούς και στα γόνατα.
 • Δρα απευθείας κατά της κυτταρίτιδας, λειαίνει το φαινόμενο της ‘φλούδας του πορτοκαλιού’ και βελτιώνει ορατά την ποιότητα του δέρματος.
 • Δραστηριοποιείται άμεσα για την αποσυμφόρηση του ιστού, ανανεώνοντας τη φλεβική ροή, αποβάλλοντας τις τοξίνες και αδυνατίζοντας το σώμα.
 • Αποσυμφορεί τον συνδετικό ιστό, ενισχύει την μικρο-κυκλοφορία και μειώνει το οίδημα στα κάτω άκρα.

Μία από τις πιο διάσημες θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας είναι η μεσοθεραπεία, που πρωτοξεκίνησε στην Γαλλία το 1952 και έχει αποκτήσει δημοτικότητα πλέ­ον σε ολόκληρο τον κόσμο.Η μεσοθεραπεία

γίνεται ενδοδερμικά και περιλαμ­βάνει ένα συνδυασμό βιταμινών και φυτικών εκχυλισμάτων, στοχεύοντας άμεσα στο λίπος. Βελτιώνει την κυ­κλοφορία του αίματος και ανασυνθέ­τει τον κατεστραμμένο συνδετικό ιστό.Τους πρώτους μήνες της θεραπεί­ας χρειάζονται 1-2 συνεδρίες κάθε 15 ημέρες και στους επόμενους 2-3 μήνες χρειάζονται 2 συνεδρίες ανά μήνα.

Πρεσσοθεραπεία

Η πρεσσοθεραπεία είναι μία εντελώς ανώδυνη και χαλαρωτική θεραπεία,η οποία καταπολεμά το άγχος και το στρες γιατί μειώνει την ένταση των νεύρων και των μυών.
Ο χρόνος της κάθε συνεδρίας διαρκεί 30 -45 λεπτά της ώρας και συχνά μετά το τέλος της υπάρχει έντονη διούρηση για αυτό καλό θα ήταν να ακολουθήσει εντατική ενυδάτωση για να αποκατασταθεί το νερό της λέμφου. Επίσης, η Πρεσσοθεραπεία βοηθά σε μεγάλο βαθμό τα οιδήματα τόσο πριν, εντός και μετά τις φάσεις της οποιαδήποτε χειρουργικής επέμβασης και σε γυναίκες με έντονες ορμονικές διαταραχές (προεμμηνορυσιακό σύνδρομο,εμμηνόπαυση) για να βελτιώσουν την κατακράτηση υγρών. Επιπλέον, ενδείκνυται για γυναίκες που έχουν πρόβλημα κυτταρίτιδας και σπασμένα αγγεία ή ευρυαγγείες, γιατί δεν αναπτύσσεται θερμότητα.

Hot Stones Massage

Το Hot Stone Massage είναι ένα είδος μάλαξης το οποίο γίνεται με την χρήση θερμών ηφαιστειακών λίθων.Αυτές οι πέτρες δημιουργήθηκαν πριν από πολλά χρόνια από υγρή λάβα και έχουν την ιδιότητα να αποθηκεύουν θερμότητα καθώς και να την διοχετεύουν στις περιοχές του σώματος που γίνεται η μάλαξη.
 • Άμεση ανακούφιση από μυϊκούς πόνους
 • Βελτιώνει τα συμπτώματα μυοσκελετικών παθήσεων (αρθρίτιδα, αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγία, ισχιαλγία)
 • Μείωση του άγχους
 • Βοηθά στην αϋπνία
 • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
 • Ενεργοποίηση του μεταβολισμού και της αποτοξίνωσης του οργανισμού
 • Εναρμόνιση της ψυχικής και σωματικής ισορροπίας

Αερογράφος

Αποκτήστε φυσικό ομοιόμορφο μαύρισμα σε 10΄ με το υπερσύγχρονο σύστημα ψεκασμού Spray Tan στο Θeà Beauty Salon. Τα συστατικά του σπρέι μαυρίσματος είναι απόλυτα συμβατά με το δέρμα και έτσι απορροφούνται ομοιόμορφα δίνοντας ένα τέλειο, φυσικό αποτέλεσμα.Τα μόρια του διαλύματος διασκορπίζονται με ομοιογενή τρόπο εξασφαλίζοντας ένα ιδιαίτερα φυσικό μαύρισμα δίχως κηλίδες που δεν ξεβάφει στα ρούχα και δεν ξεπλένετε.

 • Η ενυδάτωση είναι το μυστικό για μεγαλύτερη διάρκεια του μαυρίσματος. Μετά το ντους απαιτείτε πολύ καλή ενυδάτωση, με την Ultra Vivid της Norvell σε συνδυασμό με το Dazzle Shimmering Mist της Norvell επιταχύνει και ενισχύει το μαύρισμα. Σας βοηθά να αποκτήσετε γρήγορα ένα ομοιόμορφο, χρυσαφένιο χρώμα που διαρκεί ενώ σας χαρίζει όλα τα αναγεννητικά πλεονεκτήματα του οξυγόνου- προστατεύει, τρέφει, αναπλάθει, τονώνει και συσφίγγει το δέρμα. -Πριν την εφαρμογή καλό θα ήταν να εφαρμοστεί μια καλή απολέπιση- scrub – peeling. Η σύγχρονη αυτή μέθοδος τεχνητού μαυρίσματος, είναι εγκεκριμένη από τους αρμόδιους Διεθνείς Οργανισμούς.

Featured Therapy

SOLARIUM

Υποδέξου το καλοκαίρι με το τέλειο μαύρισμα.
Επωφελήσου με 10% έκπτωση εώς τις 31 Μαΐου. 

Κλείστε Ραντεβού/Book an Appointment

2310 281013

2310 252295

Πρόσωπο/Face

Υπηρεσίες ιδανικές για ανανέωση που συμπεριλαμβάνουν αισθητική προσώπου, θεραπείες, μακιγιάζ, lash lift και πολλά άλλα με εξειδικευμένο προσωπικό.

Άκρα/Nails

Υψηλών προδιαγραφών υλικά και καταξιωμένες τεχνήτριες για να σας προσφέρουν το καλύτερο και πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Αισθανθείτε...

και με τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας.

Γίνε μέλος/Subscribe

Συμπληρώνοντας το email σου, γίνεσαι μέλος του Θeà beauty club και απoλαμβάνεις μοναδικές προσφορές εντελώς δωρεάν.